Onze rooierij en machines

Professioneel en VCA-gecertificeerd

Aannemerij en bomenrooierij P. Veenstra is gevestigd in Nijensleek (Zuidwest-Drenthe), maar het werkgebied spreidt zich uit over heel Nederland. Het bedrijf is VCA-gecertificeerd en werkt voor provincie, gemeente, grond-, weg- en waterbouwbedrijven, natuurorganisaties en particulieren.

Snel en vakkundig

Aannemerij en bomenrooierij P. Veenstra is inzetbaar voor kleine en grote klussen: van het rooien van één boom in een particuliere achtertuin tot complete bospercelen ten behoeve van de aanleg van nieuwe wegen of het ontwikkelen van woningbouwprojecten. Ook heeft P. Veenstra veel ervaring met het verwijderen van bomen op moeilijk bereikbare plekken. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van speciale kranen en gecertificeerde klimmers. Het verwijderen gebeurt snel en vakkundig zonder schade aan huis of tuin. Naast het rooi- en snoeiwerk wordt aannemerij en bomenrooierij P. Veenstra steeds meer gevraagd voor cultuurtechnische werkzaamheden.

Professioneel en goed onderhouden materieel

Aannemerij en bomenrooierij P. Veenstra beschikt over professioneel, veilig en goed onderhouden materieel. Hierdoor zijn onze medewerkers in staat om alle klussen snel, veilig en accuraat uit te voeren.

– Bosfrees / bosklepel (een kraan om bomen, met een diameter tot 20 cm, te verwijderen, versnipperen en licht door de grond te verwerken)

– Stobbenfrees (een speciaal ontwikkelde machine om boomstronken uit te fresen)

– Snipperaar met opvangbak

– Kraan met sorteergrijper, boomtang, stronkhaak en diverse grondbakken

– Kraan ingevoerde versnipperaar

– Mobiele kraan, rupskraan

– Telescoopkraan

– Hoogwerker

– Trekker met dumper