Voor particulieren

Rooien, snoeien en versnipperen

Weinig licht in uw woning. Veel schaduw in uw tuin. Zieke, dode of omgewaaide bomen. Soms is het snoeien van takken voldoende, maar wanneer de bomen te groot worden en overlast of gevaar opleveren, kan het noodzakelijk zijn de bomen te laten rooien. Aannemerij en bomenrooierij P. Veenstra rooit, snoeit en versnippert bomen en takhout. Ook voeren we het groenafval voor u af.

Stormschade en onderhoud

Heeft u stormschade? Wilt u bomen laten rooien of hebben de bomen in uw tuin onderhoud nodig? Aannemerij en bomenrooierij P. Veenstra werkt met goed opgeleide vakmensen die veel ervaring hebben met snoei- en onderhoudswerkzaamheden. Voor bomen die moeilijk bereikbaar zijn of een gevaar opleveren voor de omgeving maken we gebruik van specialistisch materieel of ervaren, ETW-gecertificeerde klimmers. Dit maakt het mogelijk moeilijke klussen veilig en efficiënt uit te voeren. Het groenafval verwerken we en voeren we af of kunnen we ter plekke voor u versnipperen.

(Her)inrichting van uw tuin

Heeft u plannen voor de (her)inrichting van uw tuin? U kunt ons bellen voor het zagen van één boom, maar ook voor het zagen van bospercelen. Naast het rooien en snoeien van bomen heeft aannemerij en rooierij P. Veenstra geschikt materieel voor het afgraven van uw tuin en het aanvullen met nieuwe grond. Met een stobbenfrees verwijderen we de stobben en blijft u naderhand niet zitten met de resten van een gekapte boom. Voor straatwerk, grondwerk en levering van groen (struiken en planten) werkt P. Veenstra samen met bedrijven uit de omgeving.